Dit ben ik.

Wat leuk dat jij een kijkje neemt op mijn pagina. Mijn naam is Jeanine. Als blogger houd ik mij voornamelijk bezig met het schrijven over wandelen, leuke uitjes en museumbezoeken. Daarnaast is de interesse voor interieur & planten ook steeds groter geworden de laatste periode. Wij zijn verhuisd naar het mooie Norg en proberen daar van een huis ons thuis te maken. Deze ontwikkelingen van mij als “interieur-amateur” kan je volgen via @ thuis_bij_jajo Je bent van harte welkom om daar een kijkje te nemen.

Momenteel kamp ik met de restverschijnselen van een hersenschudding die ik heb opgelopen na een val van de trap. In mijn persoonlijke update ’s neem ik je mee in de weg naar een gezond hoofd . Hierdoor zijn er ook minder blogs online gekomen het laatste jaar. Maar ik houd zo ontzettend veel van schijven dat ik het inmiddels weer langzaam heb opgepakt.

Blogger gezocht, Interieur blogger, plantblogger, wandelblog, samenwerken met influencer,
Welkom op mijn blog

In mijn dagelijks leven werk ik in de zorg. Het is dus vrij ingewikkeld om van “hulpverlener” naar “hulpvrager” te gaan. Ik merk ook dat de hulp omtrent een hersenschudding moeilijk te (ver)krijgen is. Helaas heb ik niet de versie die na “twee weken rust weer genezen is” Het is een lang proces, maar ik boek kleine winstjes op het moment.

Voor een samenwerking sta ik altijd open. Heb je een leuke wandeltip, of een museum die ik móet bezoeken laat het mij weten. Voor een samenwerking op gebied van interieur of planten kan je ook contact opnemen.

Mail gerust: jajofotografie@gmail.com

Groeten uit Drenthe

Jeanine Bults -Bijker.

jajo-watermerk

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑